Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dark village zombis játék

Egy furcsán kihalt faluba tévedsz. Érzed, hogy valami nincs rendben ezzel a faluval, de nem tudod mi. Sétálsz a kihalt utcákon amikor váratlanul zombik törnek Rád! Igen, ez egy szerencsétlen sorsú falu, amit zombik szálltak meg és lakóit elpuszították, vagy átváltoztak zombivá. És most Rajtad a sor, Téged akarnak megenni. Te viszont úgy döntöttél nem adod magad olyan könnyen! Fegyvert ragadsz és harcolsz az életedért!

0 Tovább

Epic zombies

Túl élnéd egy zombi horda támadását? Tedd próbára a célzási képességeid! A zombik folyamatosan áramolnak feléd ebben a játékban és Te nem bízhatsz másban csak és kizárólag a 45-ös magnumodban! Egy-egy jól célzott lövéssel padlóra küldheted őket, de ha rosszul célzol több lövés se elég. remek kis zombis játék!

0 Tovább
12
»

Zombis játékok

blogavatar

A zombis játékok blogban minden olyan játékot megtalálsz aminek a főszereplői a zombik. Nagy horror rajongóként, és Walking Dead nézőként kedvenc témám a zombis filmek. Ebből kifolyólag a zombis játékok is közel állnak hozzám. Úgy gondolom ezzel nem vagyok egyedül, ezért is jött létre ez az oldal.

Legfrissebb bejegyzések

2013.04.06.
2013.03.26.

Utolsó kommentek